Nuk kanë të ndalur humbjet e Putinit, Ukraina i jep tjetër goditje të rëndë

Rusia çdo ditë e më shumë, që luftën që po bën në Ukrainë me sulme dhe bombardime të frikshme, po humbet edhe gjeneralët e tij. Gjeneralmajor Andrei Kolesnikov ishte komandanti i ushtrisë së 29-të të distriktit ushtarak lindor të Rusisë, por është vrarë nga forcat e Ukrainës.

Detajet e vdekjes së tij nuk dihen dhe nuk ka asnjë koment nga pala ruse. Të paktën dy oficerë të tjerë të të njëjtit gradë thuhet se janë vrarë që nga fillimi i luftës dy javë më parë.

Zyrtarët perëndimorë kanë thënë më parë fakti që oficerë të tillë të lartë rusë janë ekspozuar ndaj rrezikut mund të jetë një shenjë e zhgënjimit që përparimet e tyre kanë ngecur.

You may also like...