Putini po përgatit një sulm terrorist në termocentralin bërthamor të Çernobilit, një katastrofë qe pritet..

Putini po “planifikon një katastrofë të shkaktuar nga njeriu” në Çernobil: Inteligjenca ukrainase pretendon se Rusia do të falsifikojë një sulm terrorist në centralin bërthamor dhe do të përpiqet të shantazhojë botën – ndërsa Perëndimi paralajmëron se do të përpiqet të përdorë armë kimike nëse pushtimi nuk ka sukses
Agjencia e inteligjencës mbrojtëse e Ukrainës ka pretenduar se Vladimir Putin mund të jetë duke planifikuar të nisë një “sulm terrorist” në termocentralin bërthamor të Çernobilit në mënyrë që të shpërqendrojë pjesën tjetër të botës nga sulmi i tij brutal ndaj vendit.

Në një postim në Twitter, Inteligjenca e Mbrojtjes së Ukrainës pretendoi se ishte planifikuar një “katastrofë e shkaktuar nga njeriu”, “për të cilën pushtuesit do të përpiqen të transferojnë përgjegjësinë në Ukrainë”.

Shërbimi Shtetëror i Komunikimeve Speciale dhe Mbrojtjes së Informacionit të Ukrainës, një agjenci qeveritare, pretendoi se Rusia po kërkonte të tërhiqte Bjellorusinë në luftë duke nisur një sulm ndaj vendit nga brenda Ukrainës.

You may also like...