Rebelin me i famshëm Sirian që do të shkojë në Ukrainë për të luftuar rusët, profesionist i Antitankeve.

“Ajo që më shtyn të largohem nga fronti sirian dhe të shkoj në Ukrainë, është se regjimi rus është armiku i popullit sirian dhe ukrainas dhe armiku i lirisë, demokracisë dhe të drejtave të njeriut”, thotë Abu Tow.

Suheil Mahmoud Muhammad, i njohur si Abu Tow për miqtë dhe armiqtë e tij, është një rebel sirian dhe i famshëm për operacionin e tij të saktë dhe vdekjeprurës të raketës antitank BGM-71 TOW të prodhuar nga SHBA, me të cilën ai ka shkatërruar 146 rusë dhe regjimin e Asadit. tanke, mjete të blinduara dhe avionë, dhe ku e merr pseudonimin.
Pasi pa pushtimin tronditës të Ukrainës nga trupat ruse, 34-vjeçari ofroi menjëherë shërbimet e tij për të mbrojtur vendin kundër tankeve ruse.

You may also like...