Ushtria ukrainase në aksion: “Rrëzojnë një helikopter, shkatërrojnë autobIinda dhe..”

Ushtria ukrainase në aksion: “Rrëzojnë një helikopter, shkatërrojnë autobIinda dhe..”Ushtria ukrainase në aksion: “Rrëzojnë një helikopter, shkatërrojnë autobIinda dhe..”Ushtria ukrainase në aksion: “Rrëzojnë një helikopter, shkatërrojnë autobIinda dhe..”
Ushtria ukrainase është duke bërë kundërsulme ndaj ushtrisë ruse. Sipas raportimeve, ukrainasit kanë rr ëzuar një helikopter të rusëve në këtë rajon, derisa kanë 5hkatërruar edhe autobIinda e mjete ushtarake.Në raportime thuhet se beteja në këtë rajon është ashpër, derisa ka të vrarë e të plagosur të ushtrisë ruse. .

You may also like...