Mes lotësh Papa Francesku i lutet Putinit/Ndaloje mäskarën në Ukrainë

Papa Françesku ka bërë sërish thirrje për ndalimin e oaqes dhe mbizotërimin e paqes në Ukrainë, Rusi dhe mbarë botën.

Papa tha se se ukrainasit po ma sakrohen dhe bëri thirrje që pu shtimi rus të ndalet. Gjatë fjalës së tij në sheshin e Shën Pjetrit në Vatikan sot, Papa Françesku tha e bomb ardimet ndaj spitaleve të fëmijëve dhe objektivave civile janë “barbare” dhe nuk kanë “asnjë arsye të vlefshme strategjike” që ta justifikojë këtë veprim.

“Në emër të Zotit, le të dëgjohet britma e njerëzve të vuajtur dhe le të ndalojnë bom bardimet dhe su lmet. Në emër të Zotit, ju kërkoj ndaloni këtë m asakër”, tha Papa.

You may also like...