Pamjet që tregojnë fytyrën e hidhur të luftës.Vendbanimet civile tani janë nën bombardime..VIDEO

Sulme te vazhdueshme ndaj civileve… Në ditën e 19-të të sulmeve ruse, nga Ukraina vazhdojnë të vijnë pamjet që tregojnë fytyrën e hidhur të luftës. Përveç kryeqytetit Kiev, në sulmet ajrore u goditën edhe vendbanime civile në Sumi, Kherson dhe Mariupol.

You may also like...