“Hiqni k**vat nga emisioni”, Ledjana dhe ndjekësit nuk përmbahen ndaj Mikelës

Pezullimi i Arjan Konomit si opinionist nga “Përputhen” ka sjellë reagime të shumta sim es ndjekësve të programit ashtu edhe nga ish-konkurrentët.

Pas reagimit të Ritvanës, e cila ishte në mbështetje të Arjanit, tani një tjetër ish-konkurrente është shprehur kundër largimit të tij si opinionist.
Fjala është për Ledjanën, e cila ka komentuar në postimin e faqes zyrtare të Përputhen në Instagram, ku shkruan:

“Unë vetem prej këshillave dhe opinionit me shumë vlerë e shikoja përputhen këtë vit, pasi nëqoftëse ka ndonjë gjë që m’ka munguar që nga largimi im janë këshillat që m’i jepte Arjani pasi për mua mbetet një ndër personat me më shumë vlera që kam takuar në jetë.”

Ndërkohë në të njëjtin postim nga përputhen komentuesit kanë përdorur një gjuhë disi të vrazhdë ndaj Mikelës që u bë shkaktare për largimin e Arjanit.

Disa prej komenteve janë:
“Hiqi k*rvat nga emisioni”

“S’ka faj ai me ato femra të ulëta si Mikela si Efi”

“Arjani është larguar se e vret sedra me të tilla femra të ulëta”

“OLsa Muhameti hiq Efin dhe Mikelën, dy k*rva aty në emision. Ktheni Arjan Konomin”

You may also like...