Një trashëgimi nga epoka e Ushtrisë Sovjetike tani në duart e ushtrisë ukrainase..VIDEO

Forcat e armatosura të Ukrainës trashëguan nga ish-ushtria sovjetike sasi të mëdha të sistemeve të mbrojtjes ajrore që konsideroheshin moderne në fund të viteve tetëdhjetë dhe në fillim të viteve nëntëdhjetë të shekullit të kaluar. Forcat e Mbrojtjes Ajrore të Ukrainës kanë një flotë të sistemeve kundërajrore dhe antiraketë “S-300”.

You may also like...