Zi e madhe/ Rusët i marrin jetës nënës ukrainase të 12 femijëve: Po lüftonte per lirine e vendit

Olga Semidyanova u pl agos për vd ekje gjatë një përleshjeje me z jarr në qytetin afër Donetsk në jug të vendit. Është raportuar gjithashtu se 48 vjeçarja vazhdoi lu ftimet edhe pasi pjesa më e madhe e njesisë së saj ishte vr arë.

Sipas familjes së Semidyanovas ajo u v ra nga një e shtënë në stomak, por trupi i saj ende nuk është gjetur për shkak të luf timeve të vazhdueshme në zonën ku ajo u v ra.

Me profesion mjekje Semindyanova kishte titullin e nderit ‘Nëna her oinë’ dhe kishte shërbyer në us htri që nga viti 2014.

48 vjeçarja kishte 6 fëmijë, por kishte birësuar dhe gjashtë fëmijë të tjerë nga një jetimore. Ajo jetonte në qytetin e Marhanets, i cili ishte rreth 150 milje larg nga vendi ku u v ra në fillim të këtij muaji.

You may also like...