“Droni Turk “Bayraktar TB-2” në Sulm kundër Rusëve qëllon një kolon të tërrë me tanke Ruse”/Video

Flota e vogël e Ukrainës e dronëve Bayraktar TB2 po i jep ariut një goditje të mirë, duke shkatërruar bateritë e raketave tokë-ajër, autokolonat e karburantit dhe objektivat e tjera jetike për përpjekjet luftarake të Rusisë. Droni, i fluturuar për herë të parë në vitin 2014, ka shkatërruar 796 objektiva në pesë luftëra në Siri, Ukrainë dhe Etiopi.

You may also like...