Lufta në Ukrainë, 3 shtete anëtare në NATO marin vendimin ‘drastik’

Letonia , Estonia dhe Lituania kanë dëbuar dhjetë diplomatë rusë.

Njoftimi i bë me dije nga ministritë e jashtme të tre shteteve.

Sipas tyre ky vendim u mor për të shprehur solidaritetin me Ukrainën.

You may also like...