Ka qenë një nga qytetet më të bukur dikur/ Të këputet shpirti sot kur sheh si është katandisur Kievi…

Një bo mbardim i ri në Kiev të premten dë mtoi një ndërtesë banimi dhe vr au një person, sipas autoriteteve ukrainase. Gjithashtu u go dit një shkollë dhe kënd lojërash.

Ja se si duken disa zona të Kievit tani, ndërsa pus htimi rus i Ukrainës vazhdon:

You may also like...