Në tokë nuk ka paqe, por çfarë ndodh mes rusëve dhe amerikanëve në hapësirë

Nuk kanë paqe në Tokë, por në hapësirë Rusia dhe SHBA-ja janë duke punuar së bashku në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar.

3 kozmonautë rusë, komandanti Oleg Artemyev, Denis Matveev dhe Sergey Korsakov mundën që të arrinin me sukses të premten në misionin e tyre që do të zgjasë 6 muaj e gjysmë.

Stacioni Hapësinor është një bashkëpunim 23-vjeçar mes SHBA, Rusisë dhe vendeve të tjera.

Treshja ruse u prit me ngrohtësi nga ekuipazhi që përbëhet nga 4 amerikanë, 2 rusë të tjerë dhe 1 gjerman

You may also like...