Njihuni me tmerrin e Vuciqit,autobIindat e reja të Kosovës qe ia dha Turqia shkaterrim i garantuar !!

Njihuni me tmerrin e Vuciqit,autobIindat e reja të Kosovës qe ia dha Turqia ‘Vuran 4×4’,Sh katerrim i garantuar !!
E e prodhuar me bashkëpunimin e kompanive të industrisë turke të mbrojtjes.Vuran 4×4 është prodhuar nga BMC një prej prodhuesve të Turqisë për mjetet tokësore të blinduara. Automjeti i blinduar i cili mund të përdoret me shumë qëllime, prej një kohe ndodhet në inventarin e forcave turke të sigurisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
Autoblinda Vuran është zhvilluar për t’u përdorur sipas nevojave dhe aftësive operacionale të Forcave të Armatosura të Turqisë. Në kuadër të kësaj autoblinde me mortajë Vuran 4×4 i zhvilluar nga BMC dhe ASELSAN është vendosur në përdorim të forcave të sigurisë

You may also like...