Pamje të reja/”Droni turk “Bayraktar TB-2″ shkatërron konvojin rus që ishte nisur drejt Kievit”

BOTA / LAJME
Pamje të reja/”Droni turk “Bayraktar TB-2″ shkatërron konvojin rus që ishte nisur drejt Kievit”
newsroomby newsroomMarch 19, 2022
Ushtarak mbulon ngjarje, lajme, misione dhe fakte nga Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuara, duke përfshirë Ushtrinë e SHBA, Marinën e SHBA, Trupat Detare të SHBA, Forcat Ajrore, Rojet Bregdetare dhe më shumë!

Për më tepër, këtu do të gjeni përmbajtje rreth armëve ushtarake, sistemeve të armëve dhe teknologjisë. Të gjitha pamjet në këtë kanal janë pamje që Arkivi Ushtarak Ultimate ka leje për të përdorur ose përbëhet nga vepra derivate të krijuara nga WarLeaks – Military Blog për qëllime edukative dhe informative.

Shfaqja e informacionit vizual të Departamentit të Mbrojtjes së SHBA në WarLeaks – Military Blog nuk nënkupton ose përbën miratim të Departamentit të Mbrojtjes.

You may also like...