Shikoni se si Ukraina shkatron nje anije luftarake ruse, pasi kishte vendosur mine detare afer bregdeti..VIDEO

Informacioni i mëhershëm se ushtria ukrainase mund të vendoste mina në zonat bregdetare të Detit të Zi mori konfirmimin e parë. Siç u bë e ditur, informacioni se zona bregdetare pranë Odessa ishte minuar me mina detare është e vërtetë dhe po flasim gjithashtu për minierat e plazheve. Informacioni në lidhje me këtë u konfirmua pasditen e sotme pas publikimit të një videoje në të cilën mund të shihni një demonstrim të shpërthimit të një prej minave në plazhin në Odessa. Me sa duket, bëhet fjalë për një minierë të instaluar në plazh ose të hedhur në breg.

You may also like...