VIDEO/”Ja si kanë përfunduar tänket ruse në Ukrainë.”

Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Ar matosura të Ukrainës, ka publikuar pamje të reja se si po e pëson agresori rus në territorin e tyre.

Në pamjet e publikuara, shihen disa tanke të shkatërruara, të cilat janë shkatërruar nga ush tarët ukrainas në rajonin e Chernihiv.

“Njësitë usht arake dhe njësitë e Komandës Operative “Veriu” vazhdojnë të kryejnë me sukses detyrat e tyre për të mbrojtur tokën tonë të lindjes, Chernihiv, nga rusët.

Këtë herë pa fat njësia e tankeve ruse, e cila synonte të kalonte përmes mbrojtësve tanë dhe të lëvizte drejt kryeqytetit të Ukrainës.

#stoprusia”, shkruhet në postimin e Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Arm atosura të Ukrainës, në Facebook.

You may also like...