Video/”Turqia po sulmon Rusin me bishën e saj të pamposhtur.”

Ndërsa 1 terrorist i PKK-së i zbuluar në rajonin Claw Kaplan u neutralizua me një operacion ajror, 4 terroristë të PKK/YPG-së që hapën zjarr ngacmues dhe tentuan të depërtonin në rajonin e Burimit të Paqes u neutralizuan me mjete mbështetëse zjarri.

You may also like...