Video/”Ukraina në aksion me raketën e saj termobarike që po i qmend Rusët .”

Janë publikuar pasojat e përdorimit luftarak të sistemit të rëndë flakëhedhës TOS-1A…

Sistemi i rëndë i raketave të shumëfishta dha goditje të fuqishme, si rezultat i të cilave pozicionet e armikut u shkatërruan plotësisht. Si rezultat i një goditjeje jashtëzakonisht të fuqishme të rrëzuar nga sistemi TOS-1A, fortifikimet u shkatërruan dhe pasojat e një sulmi të tillë u filmuan…

You may also like...