“Nisen 3 anije aeroplanmbajtëse të NATO-s drejt Rusis.”/VIDEO

Tre grupe sulmuese të NATO-s të vendosura në Mesdheun qendror.

Forcat e NATO-s kanë filluar të përqendrojnë grupet e tyre sulmuese detare në ujërat e Detit Mesdhe. Kjo ndodhi në sfondin e një përkeqësimi të rëndë në marrëdhëniet midis Rusisë dhe Aleancës së Atlantikut të Veriut

You may also like...