Pamje nga momenti/”Helikopteri i Amerikes i përdorur për të shkatërruar tanket Ruse.”

Këtu është helikopteri shumëfunksional i ardhshëm i ushtrisë amerikane për të zëvendësuar UH-60 Blackhawk

Një avion i ri me tiltrotor ndezi motorët e tij dhe rrotulloi rrotulluesit e tij të mëdhenj këtë javë. Bell V-280 Valor është tiltrotori i parë i ri amerikan që nga MV-22 Osprey dhe një kandidat për të zëvendësuar helikopterin UH-60 Blackhawk. Fluturimi i parë është planifikuar për në fund të këtij viti.

You may also like...