Video/”Shikoni se si Ukraina shkatron nje anije luftarake ruse,pasi kishte vendosur mine detare afer bregdetit.”

Informacioni i mëhershëm se ushtria ukrainase mund të vendoste mina në zonat bregdetare të Detit të Zi mori konfirmimin e parë. Siç u bë e ditur, informacioni se zona bregdetare pranë Odessa ishte minuar me mina detare është e vërtetë dhe po flasim gjithashtu për minierat e plazheve.

You may also like...