Jepet alarmi CIA “zbërthen” planet e Putinit: Ka gishtin në butonin e arsenalit më të madh bërthamor në glob!

Anëtari i spiunazhit amerikan, Gjenerali James Clapper, me një CV të pasur në CIA, FBI, NASA, ka treguar rrugën që duhet ndjekur për të zbuluar planin e Putinit.

“Putini ka qenë kryesisht i izoluar, veçanërisht në dy vitet e fundit me pandeminë dhe përkeqësimi i kësaj është fakti se ai ka shumë pak njerëz që kanë vërtet ndikim tek ai, kjo e bën shumë të vështirë mbledhjen e inteligjencës në të cilën keni besim dhe besim. kështu që lexohet shumë për atë që ai bën dhe thotë publikisht”.

Oficerët e inteligjencës do të shqyrtojnë imazhet dhe fjalimet si në përmbajtje ashtu edhe në mënyrën e dhënies, thotë ai.
Putini ka bërë shumë gjëra që nuk përputhen me “sjelljen e tij tradicionale, të ftohtë, pragmatike”, thotë gjenerali.

“Nëse keni të bëni me një kryetar shteti që ka gishtin në butonin më të arsenalit më të madh bërthamor në glob, ai po mendon në mënyrë racionale. Unë mendoj se nga shumë këndvështrime, ai është shumë racional”.

You may also like...