Çmenduri’ për dronët amerikanë / Pushtimi rus rrit kërkesat e evropianëve për armatime” (Video)

Qeveritë evropiane i janë drejtuar qeverisë amerikane dhe kontraktorëve të mbrojtjes me një listë blerjesh për armatime, përfshirë dronë, raketa dhe sisteme mbrojtëse raketore, ndërsa pushtimi rus i ukrainës ka cmendur kërkesat për armët amerikane. Gjermania, ka finalizuar një marrëveshje me Lockhet Martin për avionët luftarakë F-35 dhe po shqyrton mundëisnë e sistemeve mbrojtëse nga raketat balistike.

You may also like...