Iluzioni optik që nxiti reagime në internet, cilin numër po e shihni?

Një iluzion optik është publikuar në Twitter, duke nxitur një sërë reagimesh të përdoruesve të këtij rrjeti social sa i përket numrave brenda rrethit.

Fotografia hipnozituese shfaq rrethin që në vete mban vija të zeza – por ajo çfarë nxiti debat ishte ajo çfarë gjendet brenda rrethit. Më saktësisht, numrat që ishin brenda rrethit, transmeton Telegrafi…..
“E shihni numrin? Nëse po, cilin numër”, ka pyetur një përdorues i Twitter përbri fotografisë, e publikimi i tij mori mijëra pëlqime dhe mbi 5 mijë komente.////

.
Ata kishin përgjigje nga më të ndryshmet: “Unë shoh 15283”, derisa tjetër thoshin “81089” e “45283”///….123

You may also like...