Një mik i ngushtë i Putinit tregon se kur dhe ku do të përdoret arma bërthamore nga Rusia(VIDEO)

Kur do të përdor Rusia parandalimin bërthamor?
Rusia do të përdorë armë bërthamore në një rast.. e përcakton një mik i ngushtë i Putinit
Zëdhënësi i Kremlinit Dmitry Peskov tha se Rusia do të përdorë armë bërthamore vetëm nëse përballet me një kërcënim ekzistencial.

You may also like...