Jepet alarmi për centralin bërthamor në Ukrainë/ Mund te ndodhe trägjedia

Zëvendës-kryeministrja Iryna Vereshchuk tha nëpërmjet një video-telefonatë nga Lviv se situata në Çernobil është kata strofike dhe se rusët nuk e po e kontrollojnë dot.

“Ekziston rr eziku i efekteve të mëdha. Zona e uzinës duhet të çmilit arizohet. Unë i shkrova vetë një letër Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Guuteres për ta kërkuar atë.”

You may also like...