Kjo është vajza nga Turqia që parandaloi puçi’n natën e 15 korrikut, ajo rezikoi jeten per Atdhe (VIDEO)

12 koriku ne turqi shenoi histori botrore ku per disa or pothuaj se humbi i gjith shteti, por dashuria per atdhe esht e pa karasueshme, Keto jan 4 trimat tanë që rezistuan pa hezitim kundër tankeve të puçistëve natën e 15 korrikut. qe kan ven veten ne rezik para tankeve dhe para shum armatimeve, shiko pamjet me posht..///

You may also like...