Pamje të rënda nga beteja mes ushtarëve ukrainas dhe atyre rusë, trupat e vd.ekur mbesin në mes të qytetit

Në qytetin e Mariupolit po vazhdojnë të dëgjohen krismat nga luftimet e ushtrive pushtuese ruse dhe asaj vendase që mbrojnë territorin e tyre, shkruan GazetaDemos.

E gjatë se enjtes janë publikuar pamje nga luftimet mes këtyre dy ushtrive, e që ato rezultuan të jenë kogja të ashpra.

Nga këto luftime kishte edhe ushtarë të vrarë, trupat e të cilëve u panë në rrugët e qytetit

VIDEO

You may also like...