Spanja po përmbytet: Shiu i pa ndalshëm vdekjeprurës ka shkaktuar tmerr në qytet (video)

Ne videon me posht do te shihni momentin me trishtues te reshjeve te shiut vdekjepruires ne spanj,
Spanja po testohet për forcë nga natyra e zemëruar në veprimet e njerëzimit!
Pjesë të Spanjës, duke përfshirë destinacionet popullore të pushimeve të Benidorm dhe Marbella, janë vizituar nga stuhitë e liga.

You may also like...