Vjen deklarata e fortë kundër Putinit/ Do t’i lëmë të vdèsin urie

Boris Johnson ka thënë se “su lmet e Rusisë kundër civilëve të pafajshëm në Irpin dhe Bucha” janë “edhe më shumë dë shmi se Putini dhe ushtria e tij po kryejnë k rime lu fte në Ukrainë”.

Gjatë fjalës së tij, Johnson është zotuar se do të “vde së urie” atë që ai e quajti “makina e l uftës” e Vladimir Putin.

“Asnjë mohim apo dezinformim nga Kremlini nuk mund të fshehë atë që ne të gjithë e dimë se është e vërteta, Putini është i dëshpëruar, pu shtimi i tij po dështon dhe vendosmëria e Ukrainës nuk ka qenë ku rrë më e fortë.

Unë do të bëj gjithçka që kam në dorë që makineria luft arake e Putinit të vd esë urie. Ne po shtojmë sanksionet dhe mbështetjen tonë ush tarake, si dhe po forcojmë paketën tonë të mbështetjes humanitare për të ndihmuar ata që kanë nevojë në terren”, tha Johnson.

You may also like...