Modestia e Presidentit Erdogan, në ditën e tretë të ramazanit ben iftar në një familje të varfër (VIDEO)

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan ishin mysafirë të Ersin Kılıçaslan dhe familjes së tij, që jetonin në lagjen Ümraniye, gjatë agjërimit të tretë të Ramazanit. shiko pamjet me posht

You may also like...