Të gjith shkuan për të bër iftar, Turistja krishtere mbeti e vetme duke qarë pasi degjoj thirjet e Ezanit(VIDEO)

Nje truste krishtere ka shperndar nje video ne nje vend musliman, ku ajo ishte ngjitur ne nje ndertes per te shikuar pamjet e qytetit, por papritmas fillon thirja e Ezanit dhe ajo fillon te qaj kur shikoi qytetin e boshadisur pasi te gjith muslimanet braktisen dyqanet e tyre dhe kishin shkuar per te kryer Namazin, shiko videon me posht

You may also like...