Shume e Thjeshte Mos e Humbisni..!? Uje, uthull dhe veze kaq ju duhet per te kuruar problemin tuaj me te madh

Shume e thjeshte Mos e Humbisni..!? Uje, uthull dhe veze kaq ju duhet per te kuruar problemin tuaj me te madh
Skeleti i njeriut përbëhet nga ko. cka të shumëfishta që janë përgjegjëse për lëvizjen e trupit. Ata duhet të jenë gjithmonë në gjendje të përsosur në mënyrë që të mos bëhen pengesë e veprimtarive gjatë jetës së përditshme. Nësë nuk tregojmë kujdesin e duhur, rrez. iko.jmë të prekemi nga sëm. undje shumë të rrez. iksh.me.

Artriti, osteoporoza dhe osteoartriti janë vetëm disa nga sëm. und.jet që prekin strukturën e ko. ck.ave. Të gjitha këto krijojnë dëme të pakthyeshme dhe ndikojnë në mënyrën e jetesës tonë duke u shfaqur si dhi. mbje shumë të forta dhe janë sëm. un. dje kro. nike që nuk kanë shërim.
Për të forcuar k.oc. kat duhet të hani në mënyrë të shëndetshme dhe të ushtroheni fizikisht. Por, ka edhe disa receta natyrale që ju vijnë në ndihmë në këto raste që nuk shoqërohen me efe.kte anë.sore.

Për të përgatitur këtë përzierje të mrekullueshme nevojiten vetëm dy përbërës që janë shumë ekonomikë. Kjo përzierje ka aftësinë të riparojë ko. ck.at brenda pak kohësh.

Përbërësit:

Ujë

Uthull

1 vezë

Përgatija:

Lani vezën dhe vlojeni me pak ujë për 5 minuta. Kjo është e rëndësishme sepse rreziku i salmonelës shmanget. Vendosni vezën në një gotë dhe shtoni uthull të çdo lloji.

Lëreni në uthull për aq kohë sa të jetë e nevojshme derisa lëvozhga të jetë shpërbërë. Kullojeni përzierjen duke i hequr lëvozhgën vezës dhe mbani pjesën e brendshme të saj, e cila ka marrë një trajtë pelteje.

Këtë përzierje mund ta përdorni për sallata apo ushqime të ndryshme. Poashtu mund ta pini nga një lugë gjelle të tretur në 1 gotë ujë. Lëvozhga e vezës përmban 94% karbonat kalciumi. Nivelet e kalciumit rriten dhe forcojnë ko. ck.at tuaja
Per me shume ndjekni videon ne vazhdim

You may also like...