Kirurgu filmon pacientin duke bër ZOTIN dhikër tek sa ësht në gjendje Koma, apo në ndikim Anestezioni(VIDEO)

Kirurgu filmon pacientin duke bër ZOTIN dhikër tek sa ësht në gjendje Koma, apo në ndikim Anestezioni(VIDEO)

Te adhurosh ZOTIN nuk duhet forc fizike, por do zemer te paster dhe te ndjesh Krijusin ne cfardo gjendje Carkullon nje videl teper emocionuese e nje pacienti tek sa aj esht ne gjendje koma apo ne ndikim anestezioni, Kirurgu filmin pacientin duke ber Dhiker ZOTIN edhe pse aj esht nen ndikim anestezio… shiko pamjet me posht