Voglushi i rrëmbyer për tja shitur organet e tij U var.ros në var për së gjalli, Tregon se si doli nga dheu(VIDEO)

Voglushi i rrëmbyer për tja shitur organet e tij U var.ros në var për së gjalli, Tregon se si doli nga dheu(VIDEO)

Ky voglush ftohet ne emision per te treguar ngjarjen e tij te trishtueshme , te cilin e kidnapuan disa persona per tja shitur organet e tij, dhe pastaj e varrosen per se gjalli ,por i mbijetoi kesaj tragjetije ai del nga dheu i gjall por me shum pasoja