A do të kishit pasur guxim/ Kjo familje për të mbijetuar, përballet për cdo dit me vdekje..VIDEO

Video esht filmuar ne nje fshat apo rrethin te nje qytetit ne Jemen, ku shihet qart se ata per te mbijetuar perballen per cdo dit me vdekje apo me aksidentin, kshtu qe ata per kafshaten e gojes ose per te mbajtur familje rezikojn per cdo dit, shiko videon dhe ado te kishit pasur guxim ta benit edhe ju?

You may also like...