FUNDI BOTES/Në Britani 10 000 njerëz kanë zgjedhur të jetojnë si qenë. Ata kan nisur te dalin edhe ne treg.

Vetëm në Britani 10 000 njerëz kanë zgjedhur të jetojnë si qenë. Ata kanë tregje ku blihen apo shiten. Çmimi arrin deri në 70 000$.
Ata kanë edhe shkolla ku trajnohen të jetojnë si qenë si dhe shitore ku shiten gjërat e nevojshme për një jetë të tillë. Një lëkurë qeni (që e veshin) kushton afër 4000$. Ata flejnë nëpër kafaze dhe tërhiqen me zinxhirë.

You may also like...