I HARROl Paratë Në Bankomat, SHlKONl Çfarë Ndodh Kur I Shohin Të Tjerët (Video)

Eksperiment interesant me para të nxjerra nga bankomati.Sa prej jush u ka ndodhur të harroni t’i tërhiqni paratë nga bankomati?Një probIem i tillë ndodh ku do në botë.Por, çfarë do të ndodhë me to nëse dalin nga bankomati dhe ju jeni larguar nga vendi i ngjarjes, përcjell lajmeflesh.Një eksperiment i tillë është bërë nga një kanal në Youtube andaj shiheni rezultatin..

You may also like...