Emocionale – Shikoni Si Foshnja 3 Muajshe Kur Teshtit Thotë “Elhamdulilah”!!(VIDEO)

Një vid’eo e cila u bë vira le nëpër rrjetet sociale shfaqë një foshnje dy muajshe, e cila bën një veprim jo të zako nshëm.Ajo në vid eo shihet duke tështitë dhe më pas falënderon Zotin me shprehjen islame “Elhamdululah”.Komentuesit këtë veprim të kësaj foshnje e kanë quajtur mrekulli, pasi që kjo nuk ndodh zako n shëm..

You may also like...