Ke.Rcnoi PoIicet Pasi E Denuan Ne Trafik, Shikoni Se Si E Peson Ky Njeri..(VIDEO)

Shoferi, i cili u penalizua për të folur në një celular në Stamboll Esenyurt, iu afrua policisë rrugore dhe e kërcënoi.Duke pretenduar se ishte mbytur nga policia pranë gruas së tij shtatzënë, Özkan Tok tha: “Unë do të të heq. Unë të djeg. Hiqni uniformën dhe ikim një nga një”, kërcënoi ai. Duke folur në telefon gjatë drejtimit të makinës për në Tok dhe duke i rezistuar policisë kanë marrë masa..

You may also like...