Njihuni Me Hoxhen Qe Vetem Per 2 Minuta Arrin Te Sheron Djaloshin Qe Nuk Kishte Ecur Me Vite..(VIDEO)

Dr. Mala Ali Kurdistani eesht nje hoxh i cili videot e tij kan milojna shikime,Ku sheron njerez me cdo lloj semundje, disa kan njerez kan kundershtua sherimet e tij, por pas nje kohe hoxha mer vendimin qe cdo semuje qe sheron ta filmon dhe te argumentoj njerzit, Shiko Videon me posht…

You may also like...