Shikoni Shperthimin E Kamionit Cistern Ne Mes Te Qytetit Ku Mer Jeten E Disa Personave..(VIDEO)

Shpërthehet një cisternë, duke vrarë shoferin dhe 4 persona te tjere në Fresno, Kaliforni.Caltrans tha se autostrada 99 Southbound u mbyll në Bulevardin Westside pasi një kamion cisternë u përmbys, duke shkaktuar një zjarr të madh në rrugën Applegate pranë autostradës. Sipas një zyrtari të Cal Fire, një kamion cisternë doli nga autostrada 99, u përplas dhe shpërtheu në flakë. CHP tha se shoferi dhe 4 persona te tjere nderuan jet..

You may also like...