Shikoni Si Ky Njeri Arrin Te Flet Me Zogje, 3600 Zogje I Pergjigjen Emrit Kur Ai I Theret..(VIDEO)

Njeriu qe jeton vetem me Zogjt e shkretetires, ai thot se nuk kam antar te familjes pervec zogjeve,Ai i ushqen ata gjat gjith kohes, madje gjeja me interesante qe e ben kete video se ky person ju ka ven emrin mijra zogjve dhe secilen pre tyre e theret ne emrin e vet. SHIKONI VIDEON PER MESHUM…

You may also like...