Stjuardesa më qesharake në botë i lë pasagjerët në histerikë me mbi 34 miljon shikime..(VIDEO

Rreshtat e pasagjerëve dëgjohen në video duke qeshur në mënyrë histerike teksa stjuardesë e bën xhiron e tij të zgjuar mbi ato që zakonisht janë udhëzime për sigurinë e pasagjerëve përpara nisjes.

Stjuardesa e Frontier Airlines, Daniel Sandberg, e filloi njoftimin e tij duke prezantuar stjuarduesin në pjesën e përparme të aeroplanit si gruan e tij dhe atë në pjesën e pasme si dashnoren e tij – përpara se të nisej në rutinën e tij komedike tre minutëshe. shikoni me posht pamjet qesharake

You may also like...