Ky Eshte Momenti Kur Qent Bene Te Pamunduren Vetem Per Ta Shp.Etuar Foshnjen Nga Gjarpri..(VIDEO)

Një gjarpër kobra, po i afrohej fëmijës që po flinte vetëm në shtëpi. Megjithatë, dy qen që ndodheshin aty iu vërsulën kobrës dhe bashkëpunuan të dy për ta nxjerrë jashtë shtëpisë e për ta vrarë. Fatkeqësisht, njëri prej qenve nuk i mbijetoi dot, ndërsa qeni tjetër humbi shikimin. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

You may also like...