Autobus shkollor që transportonte fëmijë me nevoja të veçanta është përplasur dhe është hedhur në Përrua (VIDEO)

Një autobus shkollor që transportonte fëmijë me nevoja të veçanta është përplasur nga një kamion. Nga forca e goditjes, autobusi që fluturonte drejt përroit filloi të mbushej me ujë. Ata që vraponin rreth e rrotull arritën të shpëtonin si fëmijët, ashtu edhe shoferin femër, të cilës i ra të fikët në timon. shih pamjet me posht

You may also like...