Katastrofa në Evropë/ Qytetet që fundosen para syve tanë pasi stuhit e shiut nuk kan te ndalur.VIDEO

Evropa u kap nga uragane dhe stuhi, përmbytje në Bullgari dhe Azerbajxhan, pasojat e të cilave do t’i shihni në fund të videos
Pas një periudhe të zgjatur me shi, një sërë përmbytjesh goditën Bullgarinë ku shendroi vendin ne rremuj , veçanërisht në veriperëndim dhe jug.

You may also like...