Ulurima dhe Panik/Gjat fluturimit me Avion Pasagjeri filmon momenti më të frikshëm në jetë (VIDEO)

Nje nga ngjarjet me te frikshme eshte filmuar nga nje pasagjer, Ky eshte momenti ku avioni pothuaj se bie nja nje turbulenc e madhe , Shik pamjet me posht se si pasagjeret humbin shpresat nga gjithqka pasi qe kishte dridhje te medha afer 5 minuta kohzgjatje, pamjet me posht….

You may also like...