Gruaja Mendonte Se Burri I Saj E Ka Tra.Dhtuar, Shikoni Se Cfare I Bene Ajo Makis Se Tij..(VIDEO)

Në Kenya, në kontenë e Mombasa, një vajzë me fustan të shkurtër të kuq, është filmuar teksa kishte për qël lim të shk atër ront e makinën Mercedes Benz të partnerit të saj. Gruaja, e identifikuar si Cynthia Keru, duke besuar se i fejuari i saj e ka tr ad htu ar, ka menduar të h ak mer re t.Ajo ka hipur mbi makinën e shtrenjtë të parkuar pranë apartamenteve dhe ka thyer xhamin e makinën…

You may also like...